Välkommen till min blogg!

18425432_1546142032085535_6769091018848856423_n

Hej allesammans och välkommen till min blogg!

Jag är ny här på Spotlife och har tidigare funnits på bloggo.nu. Bytte bloggportal för kände för att göra något nytt!

Jag är en trevlig tjej på 20 vintrar som bor i Småland i lilla Hultsfred. Mitt största intresse är djur och det är vad jag tillbringar min fritid med! Jag har studerat vård och omsorg på Hultsfreds Gymnasium men tog faktiskt studenten igår så kommer ett inlägg om det alldeles strax! Jag är singel & sökande bara så att ni vet. Hahah ne skojar bara! Fast jag är singel då och just nu så gillar jag citatet: ”I’m technically single, but my heart is taken..” Alltså så är jag singel men inte mitt hjärta kan man säga. Har väldigt stora känslor för en kille. Men det ska vi inte gå in på mer nu, iaf så har jag väl inte så jättemycket mer att säga om mig själv. Här kommer jag att skriva lite om min vardag o.s.v.

I hope you like it!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Välkommen till min blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>