Har nog redan ställt om dygnet..

God morgon!

Jag har nog redan ställt om dygnet tror jag. Sov till 10:30 idag och har alltid vaknat nån gång mellan 7-8:30 när jag är ledig. Men jaja, blir ett senare problem när jag ska börja jobba haha! Hur ser dagen ut idag då? Jo, blir väl mest att ta det lugnt! Blir två vilodagar nu efter studenten, är söndag nu och känner mig fortfarande seg och orkar inte göra ett skit. Så man måste återhämta sig lite känner jag 😉

Jaja, sitter just nu och kollar lite på Gossip Girl och ska nog snart gå ut och sätta mig en liten stund i det fina vädret!

Vi höres!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>