Återkoppling NP-basutredning! Resultat! Har jag någon diagnos!

Var idag på återkoppling i Vimmerby angående NP-basutredningen jag har gjort. Har alltså haft en liten utredning nu för att se om jag har Asperger eller något för har alltid haft det svårt med kommunikationen och i skolan. Så jag har fått göra massa tester och intervjuer och det var dem som jag har fick svar på idag och det visade att jag har en liten grad av Asperger. Men det är så ytterst lite, jag ligger alltså på gränsen. Det som kommer att hända nu är att jag ska vänta på att få en läkartid så ska läkaren fastställa diagnosen. Men som sagt, ser ut som att jag kommer att få den diagnosen. Så ja, den här diagnosen kan också hjälpa mig lite mer på traven nu när jag ska plugga upp några ämnen och när jag ska plugga vidare nästa år! Hahaha, just de! I den här utredningen så var man tvungen att göra några tester för ADHD också. Hon sa idag att det kan vi utesluta direkt. Hahaha, det visste vi inte redan eller så. Jag är inte hyperaktiv för fem öre, raka motsatsen hahahah!!!

Aja, så blev resultatet iaf. Nu så ska min syster, jag och mamma åka och käka snart :)

Vi höres!

19247840_1591549657544772_6183183488852101743_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>