20 år och får fortfarande inte göra vad jag vill..

Jag är 20 år och har varit de ett bra tag nu. Men mina föräldrar bestämmer fortfarande över mig. Får inte göra vad jag vill och får inte ha något kul alls här i livet. Jag menar, hur gammal måste jag bli innan jag får ta egna insiativ, egna beslut och om jag vill åka på en konser eller till något ställe? Jag har aldrig fått göra de. Eller inte ensam med en kompis iaf. Då har ju mina föräldrar följt med isf. Jag tycker bara att det är så himla tråkigt! Har aldrig fått göra något kul. Jag är liksom 20 år nu!! Jag är VUXEN och jag kan ta hand om mig själv jag lovar!!! Är inte ett litet barn längre!! Finns dem som får åka iväg själva och göra massa kul när dem är typ 15-16, och här sitter jag fortfarande vid 20 års ålder och kanske inte ens frågar mina föräldrar om jag vill göra något för vet att dem ändå kommer att säga nej. Jag blir så himla arg och ledsen!

Är så redo på att flytta hemifrån! Vill inte bo kvar här längre!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>