Först Öland sen => Stockholm!!

Hej allesammans!

Nu var det ett litet tag sen. Har helt glömt bort att blogga, förlåt. Ska försöka att bli bättre.

Men vad har hänt sen sist då? För mig så har det väl inte hänt så himla mycket. Har jobbat, tagit hand om mina fina djur och det väl typ de. Det gamla vanliga alltså! Den här veckan så jobbar jag bara två dagar också. Jobbar imorgon och på fredag och sen vet ni vad?? Sen har jag 1 vecka semester!! Tjohoo!!!! Alltså så är jag ledig hela vecka 28! Fy fan vad gött!! Och då blir det bara resa för min del. Nu på fredag så bär det av till Öland, mina föräldrar åker på torsdag eftermiddag/kväll men jag jobbar ju på fredag så jag ska åka ner med min syster och hennes pojkvän efter jag har slutat och sen så ska vi vara där tills måndag så då bär det av hem till lilla Hultan igen! Sen så blir det bara att vara hemma tisdag, onsdag, torsdag och fredag för sen på lördan så åker jag faktiskt till Stockholm! Bokade en resa i lördags tror jag det var. Börjar faktiskt bli lite nervös. Ska alltså åka till Stockholm helt själv. Har inget problem med att vara själv så, tycker faktiskt om att vara själv. Men det är de att jag kommer att vara så himla nervös innan jag har hittat & kommit till hotellet & checkat in. När jag väl har checkat in & kommit in på mitt rum och de så tror jag nog att det kommer att vara lugnt sen 😉 Men jaja, det kommer nog gå bra det hoppas vi på 😉

19858634_1608709182495486_1892714038_n

Nu iaf så ska mamma och jag åka ut till hästarna och gå en liten sväng med Bosse bus! Flyttade ut hästarna till Brunsvik för ca. 1 vecka sedan så det är lite längre nu så blir lite jobbigt att cykla 😉

Aja, ha de så gött så länge!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>