Står mellan två killar… Vem ska man välja?

För ca. 3 1/2 år sen så fick jag faktiskt känslor för två killar samtidigt. Eller fick känslor för den ena och sen så kom liksom den andra killen lite försiktigt in och gjorde så jag fick känslor för han med. Var väldigt förvirrande. Har aldrig haft känslor för två killar samtidigt, men det hade jag då. Den killen jag fick känslor för först har jag inte känslor för längre, men den andra däremot. Vi var tillsammans också för typ 3 år sen men en väldigt kort period. Men han flyttade till Stockholm och har inte haft någon kontakt med honom på dem här 3 åren, förrän nu. Jag har äntligen fått lite kontakt med honom igen och har aldrig mått bättre än vad jag gör just nu. Är så himla glad och jag har som sagt bokat en resa till Stockholm nästa helg bara för att få träffa honom. Men problemet nu är bara att det är en annan kille som har börjat att skriva med mig och jag tycker faktiskt om honom. Har skrivit med ganska många killar men den här killen kändes speciell på något sätt. Det kändes nästan som att vi ”klickade” eller vad man säger. Vi har typ samma humor och vi har typ samma åsikter och tycke om saker och ting. Det kändes bra helt enkelt och vi har bestämt att vi troligen ska försöka att träffas nån gång nästa vecka. Dessutom så bor han i Kisa så det är ju närmre än Stockholm, och igår förresten så la jag ut på snap att den där Despacito, svensk akustisk version har blivit min nya favoritlåt (lyssna på den vetja, bästa låten!) YouTube Preview Image

men då skrev han iaf bara ”om det bara sådär skulle råka bli vi, så är det vår låt. Är också besatt av den”. Så himla gulligt ju!! <3

Men sen så kommer ju det stora problemet, har inga känslor för denna kille än, obviously, men har så himla stora känslor för den andra killen och som jag har haft i 3 hela år dessutom. Har äntligen börjat få kontakt med honom igen och har aldrig mått bättre, och har bokat en resa till Stockholm nästa helg bara för att få åka och träffa honom… Känslorna som jag har för denna kille går inte att beskriva! Har aldrig känt såhär för någon annan kille förut! När jag ser och tänker på honom så börjar mitt hjärta rusa, det pirrar i magen, jag blir helt skakig, kallsvettig, kan knappt tänka och han gör mig så himla blyg och nervös, men på ett bra sätt. Han gör allt det här med mig för att jag har så himla stora känslor för honom… Och han är också en väldigt söt & gullig kille om man bara lär känna honom. Nu så har jag också kommit på mig själv, speciellt när jag är på jobbet, att jag bara går & ler helt plötsligt och då är det för att jag tänker på honom..Är så otroligt förälskad i honom!!

Allt blir så mycket svårare nu när han har börjat att visa intresse för mig igen, han vill liksom träffa mig det märker jag och jag vill så gärna träffa honom och det ska jag troligen göra nästa helg. Men sen så är det den här killen som jag också tycker om. Har nästan hamnat i samma sits som jag var i för 3 år sen.. Har hamnat mellan två killar. Vem ska man satsa på? Killen som verkar jättegullig och har samma humor, likheter o.s.v. Eller ska man lyssna på sitt hjärta och satsa på killen som gör mig lyckligast i världen?? Inte lätt när man hamnar i denna sits för andra gången i rad…

2013511131446380_sbig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>