Flyttat hästarna + Ny header!

Ne men tjenare! Det var detta med att blogga ja. Har blivit skitdålig med det ju! Har varit ganska duktig med att blogga förut men nu så känns det bara som att jag har tappat det helt. Orkar liksom inte, har blivit så himla trött nu så vet inte riktigt vad det beror på. Men aja, idag så flyttade vi hästarna från Brunnsvik till Horva. Vi red faktiskt, Elin och jag. Gick super och är så himla skönt att ha dem lite närmare igen. Mina föräldrar har ju åkt till Öland och ska vara där i två veckor nu så hade blivit lite problem för mig att ta mig ut till Brunnsvik, men nu är dem ju i Horva igen som sagt så då är det inga problem för mig än att jag kan cykla! :) Gött!!

20068294_1617480961618308_229710024_n

När jag kom hem så blev det att duscha och sen så förde mamma över lite pengar till mig så jag kunde åka och köpa lite mat för hade ingenting hemma haha! Så då fixade jag lite mat när jag kom hem och nu så sitter jag och tittar lite på Gossip Girl. Blir väl en sen kvällspromenad med Nellie ikväll! 😉

Vi höres!

Förresten så har jag fixat en ny header! Blev ganska nöjd faktiskt! 😉

cropped-20068002_1617506348282436_89277526_n.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>