Var så nära på att svimma…

Hej allesammans!

Blev som sagt en sen kvällspromenad med lilla Nellie. Blev faktiskt en liten tripp till skolan. Eller gick inte in såklart haha, utan gick dit, kollade läget och satt där en liten stund och vilade för det är så att jag har problem med yrseln, kanske inte har sagt det här, men har haft det i hela mitt liv, och det är verkligen inte roligt. Jag kan bli helt plötsligt, utan någon anledning, jätteyr och då kan jag knappt stå upp. Det var värre när jag var liten, då kunde jag inte riktigt kontrollera det så då när jag blev yr så hann jag inte liksom reagera så då bara stod jag upp ena sekunden och i nästa så låg jag bara på marken. Förstod knappt vad det var som hände…Men nu när jag har blivit äldre, och har levt med detta i hela mitt liv så har jag lärt mig att kontrollera de. Hinner känna av när jag börjar bli yr så då behöver jag bara sätta mig ner en stund och slappna av så går det över sen. Det är sällan det hinner ”bryta ut” så kraftigt som det gjorde när jag var mindre. Så på så sätt är det skönt, men det är ändå inte roligt att leva med. Har flera gånger kollat upp detta men dem hittar inte vad det beror på. Dem har tagit massa prover, kollat så jag inte har för lågt blodtryck o.s.v. Men allt har alltid sett bra ut. Dem vet liksom inte varför jag har sån problem med yrseln. Det är skitjobbigt! Hade varit bra att fått veta vad det beror på. Nått måste det ju vara! Så ofta som jag blir yr är inte normalt! Vissa dagar kan jag bli yr flera gånger om dagen till och med. Är bara så jobbigt, detta begränsar mitt liv ibland också. Kan ofta bli nervös över att jag ska bli yr när jag ska göra något och ibland så kan jag inte rida för att jag blir yr och då får Bosse vila istället. Kan liksom inte göra saker som jag vill på grund av yrseln! Tycker bara att detta är så himla jobbigt!

Men idag då iaf så fick jag sätta mig ner vid skolan och vila en liten stund för var yr och när jag hade satt mig ner så bara snurrade allt, jag såg suddigt och det kändes som att allt bara rörde på sig. Jag var alltså nära på att svimma. Jag bara satt där och vinglade typ haha! Har nog aldrig varit så nära på att svimma tror jag. När jag blir yr så ser jag suddigt, allt bara snurrar, känns som att allt rör på sig och hela min kropp blir jättesvag. Känner liksom att mina ben inte riktigt orkar att hålla upp mig typ. Fy! Är inte roligt detta! Och tänkt, har levt med detta i hela mitt liv och kommer troligen att få göra de eftersom läkarna inte kan hitta ”felet”.

Aja, nu blir det väl att gå och lägga sig snart tror jag. Ny dag med nya möjligheter imorgon 😉

Vi höres!

20068430_1617822198250851_554292657_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>