God förmiddag!

Hej allesammans och god förmiddag!

Ställde klockan på 8:30 idag men som ni kan gissa så kom jag inte upp vid den tiden 🙄 Men kom upp vid 10 så det är ju bättre än 12 som jag sov till typ varje dag förra veckan 😂

Aja, blev en kort promenad med Nellie först bara och sen så blev det att fixa lite frukost. Det enda jag lever på just nu typ är äggröra och lite gurka till de. Känner mig nyttig och dessutom så är det så gott 😍👌🏻

Nu iaf så kommer snart mina föräldrar hem för att hämta Nellie. Jobbar ju så hon kan inte vara hemma tyvärr. Men får se henne igen på lördag som tur är! Min fina tjej!! ❤️❤️

Så ja, vi höres helt enkelt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>