Tre låtar som får mig att tänka på dig…

När ni har gillat en person så kan jag inte tänka mig utan att ni har haft en eller flera låtar som får dig att tänka på just den personen.. Det har jag nu och dem låtarna går i ett!! Det kan vara det sämsta man kan göra mot sig själv för jag mår bara dåligt utav de och det får mig ju såklart att sakna personen ännu mer! Men iaf, tänkte dela med mig utav tre låtar som får mig att tänka på denna personen! Två av dem har inte ens något med personen att göra, så varför jag tänker på honom när jag hör dem vet jag inte, men en av dem har verkligen något med honom att göra. Så ja, här kommer dem iaf!

Den första är: Despacito (SVENSK AKUSTISK VERSION) By Tarequito & Maysa Chouba

YouTube Preview Image

Denna låten vet jag nog varför jag tänker på honom.. Den är så himla fin och ni vet alla kärlekssånger handlar helt plötsligt om den personen man gillar när man blir kär liksom så det är inte konstigt att jag tänker på honom när jag hör denna!

Den andra är: Medina – Bahebak Ana Kteer (Wael Kfouri REMIX)

YouTube Preview Image

Detta är en arabisk/svensk låt. En av mina vänner visade mig denna låten en gång och sa att det var hans favoritlåt och jag började lyssna på den lite och sen blev jag fast. Är det konstigt kanske?? Men hur som helst så tycker jag inte att den är så himla dålig ändå så jag har liksom gillat den mer & mer för varje gång jag har lyssnat på den!

Och till sist så är den tredje låten: Luis Fonsi & Daddy Yankee – Despacito feat. Justin Bieber

YouTube Preview Image

Denna låten har ingenting med honom att göra egentligen men jag bara tänker på honom när jag hör denna. vet inte varför.. Kanske därför den har blivit min absoluta favoritlåt just nu, hihi!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>