Stolt tjej!

Hej allesammans!

Alltså detta med att blogga! 🙄 Aja, vad har hänt sen sist då? Det är väl det gamla vanliga för mig! Jobb, stallet, träning o.s.v.

Idag iaf så har jag hållt igång! Vaknade halv elva ungefär. Var ganska fint så gick ut & satte mig en stund. Hade tänkt att sola lite men när solen gick i moln och när deg blåste så var det ganska kallt så jag bestämde mig för att gå in igen, fixa iordning mig lite och sen ta med Nellie ut på en liten promenix! Eftersom det blåste lite så gick det faktiskt att gå. Annars brukar jag inte klara av att gå när det är varmt för tål inte värmen. Men idag så gick det iaf. Var lite kämpigt mot slutet, men det gick! Gick som vanligt min runda på ca. 2 timmar!

IMG_1978

 

Sen när jag kom hem så blev det att fixa sig något att äta för hade inte ätit någon frukost heller så ni kan bara gissa hur hungrig jag var efter promenaden!

Sen så fixade jag iordning lite på mitt rum och städade lite ute i köket o.s.v.

Runt klockan sju så tog jag på mig träningskläder och tog med mig Nellie ut & sprang en sväng. Gick jättebra idag! Har bättre kondition än vad jag tror! 😏 Blev lite styrketräning när jag kom hem och lite stretch så klart! Det får man inte glömma!

IMG_1981

 

Nu så har jag nyss myst lite framför Sommarkrysset och tittat på bästa youtubern Thomas Sekelius!! Fy fan så bra han är!!! 😍👏🏻

 

IMG_1986

Aja, nu så blir det att äta lite och sen så blir det väl att sova. Ny dag med nya möjligheter imorgon!

Vi höres!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>