LINKÖPING!!

Hej allesammans!

Igår så blev det en helt underbar dag i Linköping!! Alla mina tre bröder och mamma var med. Bara syrran och pappa som fattades! Men det var supermysigt och jättetrevligt!! Min bror hade bytt lägenhet i Linköping så det fick bli en liten apartmenttour när vi kom dit haha! Lägenheten var verkligen jättefin och supermysig! Blev sedan att gå ner på stan och fika lite och sedan så blev det lite shopping också såklart! Tänkte lägga ut vloggen jag filmade igår så kan ni se lite bättre vad jag gjorde igår och så!

Vi höres!

YouTube Preview Image

20476096_1070650243069048_8189043052415454302_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>