Dagens outfit!

Hej allesammans!

Min enda ”lediga” dag denna vecka. Har kanske inte sagt det här men har fullt upp nästan varje dag denna vecka! Måndag – jobba, tisdag – Linköping, onsdag – jobba, torsdag – ”ledig”, fredag – jobba, lördag & söndag – Stockholm!! Ska bli så kul att äntligen få åka till Stockholm!!

Men idag så har jag iaf tänkt att stöda mitt rum lite och även packa. Ska inte ha med mig så jättemycket men har tänkt att packa de som jag kan iaf så jag slipper tänka på de imorgon! Men nu är det eftermiddag och har bara suttit framför datorn hela dagen typ 🙄 Måste ta mig något att äta nu och sen så måste jag sätta fart alltså!!

Här kommer dagens outfit iaf!

 

Topp: New Yorker

Vita byxor: New Yorker

IMG_2046

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>