Det känns som att det är någon som sticker en kniv i mitt hjärta…

Hej allesammans!

Mår inte sådär jättebra just nu. Som ni ser i rubriken, det känns som att det är någon som sticker en kniv i mitt hjärta.. Jag menar ju inte bokstavligt talat då såklart utan jag menar bara att jag har sån smärta just nu så det bara värker i bröstet… Som ni kanske förstår så handlar det om en kille.. En kille som jag har så stora känslor för och har haft i 3, snart 4 år nu.. Var i Sthlm i helgen och skulle träffa honom men tänker inte säga direkt vad som hände, men det gick inte riktigt som planerat om jag säger så..

Detta hände i lördags, då grät jag mig till sömns på kvällen och jag var så himla ledsen i söndags och igår.. Det kom allt lite tårar och fick hålla emot allt vad jag kunde så jag inte skulle börja tjuta..

Men det var något igår som gjorde att jag blev lite starkare och tänkte bara ”nej, jag tänker fan inte ge upp!! Han är min första & största kärlek och jag tänker inte ge upp i första taget!” För er som inte vet så har vi varit tsm och båda två har haft känslor för varandra och han visar även ett litet intresse för mig nu med och det är inte så att han har sagt att han inte gillar mig eller så. Jag känner denna killen, är vissa saker han gör nu som han inte skulle göra om han inte vore intresserad av mig.. Så jag har iaf bestämt att jag inte ska ge upp! Har aldrig mått dåligt eller gråtit över en kille förut så denna smärta jag har nu på grund av honom har gjort så jag har tänkt att nej, det är han jag vill ha! I don’t give up without a fight! Så ledsen jag är nu har gjort så jag förstår hur mycket han betyder för mig och det har liksom gått snart 4 år och har lika stora känslor än.. Känns som att jag aldrig kommer att kunna let go.. Så det har jag iaf bestämt mig för nu, tänker fortsätta kämpa. Är skitledsen och mår skitdåligt just nu, men tänker fan inte ge upp i första taget!

YOU DON’T GIVE UP ON THE PEOPLE YOU LOVE!!!

39934588-f0ce-4f79-a68e-16a6c9dddc9f

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>