Jag stängde in mig på toaletten och grät i 2 timmar…

Jag har en kompis som brukar fråga dem allra flesta hur dem mår när man ses och såklart så frågar hon alltid mig. Jag brukar alltid svara ”jag mår bra” eller ”jag mår suveränt”. Jag har nu träffat henne två dagar i rad och såklart så fick jag frågan: ”hur mår du Jannike?” Jag tänkte direkt som en ren reflex säga att jag mår bra, men då tänkte jag att om jag skulle göra de så skulle det vara en lögn.. Jag mår inte alls bra för tillfället.. Så jag svarade: ”det är väl sådär just nu.” Varför säger man att man mår bra fast man egentligen inte gör de? Jo, för det är mycket lättare att säga att allt är bra än att förklara varför man är ledsen..

Denna smärta jag har inombords just nu går inte att beskriva. Har aldrig mått såhär dåligt förut (förutom när min hund gick bort). I måndags på jobbet så gick jag & stängde in mig på toaletten och grät i 2 timmar… 2 TIMMAR!! Gick sedan ut som att ingenting hade hänt, för ni vet, sån är jag liksom.. Hatar att gråta inför folk och hatar även att visa att jag har gråtit så jag stänger alltid in mig nånstans, gråter ut, och sen går jag ut som att ingenting hade hänt..

kjWD

Allt detta känns som en stor jävla mardröm!! Vill bara att han ska skriva till mig igen och säga att han vill vara med mig.. It would be a dream came true! Men jag vet att det aldrig kommer att hända.. Vet inte om jag någonsin kommer att kunna gå vidare utan honom.. Det bara hugger i mitt hjärta jämt och ständigt..

Jag hoppas att denna smärta jag har inombords går över snart för det gör förjävligt ont!!

1058827_2014921134819296_sbig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>