Har så himla fina människor runt omkring mig!

Hej allesammans!

Som ni vet så har jag inte mått så himla bra på den senaste tiden på grund av en händelse.. Men jag har haft så himla fina människor runt omkring mig! Det är vid såna här tillfällen som man vet vilka sina äkta vänner är! I torsdags så träffade jag två utav mina allra bästa vänner! Träffade Valle som ville att jag skulle komma ut och hitta på något för att komma på bättre tankar. Vi fikade lite och gick runt lite i Hultsfred. Vi gjorde inget speciellt men det hjälpte verkligen ändå! Sen av en ren slump så träffade vi Wafa!! Vad jag har saknat den tjejen! Så det blev att umgås lite med henne också och hon visste vad som hade hänt så hon frågade flera gånger: ”hur mår du Jannike?” Hon bryr sig om allt och alla lilla Wafa! Så det blev ännu bättre när vi alla tre umgicks lite! Så himla rolig dag! Jag mådde mycket bättre i torsdags när jag fick umgås med dem två och i fredags så mådde jag väldigt bra också. Men sen igår eftermiddag så började jag må skit igen.. Det var ju liksom en vecka sen igår vi kom dit till Sthlm och allt så tror det kan vara därför. Har inte gråtit sen i måndags men igår så kom nästan tårarna igen.. Skitjobbigt! Men det som piggnade upp mig var när min kusin skrev till mig igår och frågade hur det var med mig och att jag får säga till om jag vill hitta på något nån dag för att komma på bättre tankar. Vet själv att hon inte heller har mått så bra men ändå så skrev hon till mig och frågade hur jag mår.. Så himla fint! Valle, Wafa och Natta… Ni är verkligen guld värda! Älskar er!!! <3

Det som också har hjälpt mig lite genom denna tuffa tid är att jag har hittat en underbar kille som verkligen bryr sig om mig och genom att skriva med honom så mår jag faktiskt bättre!

Kommer nog komma över honom i Sthlm. Jag vet inte hur, eller när. Men det kommer jag att göra och han kommer ångra att han släppte taget om mig!

untitled

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>