Segaste dagen ever!

Hej allesammans!

Idag var det jobb som gällde igen då, 8:30-16. Denna dag har gått så himla segt! Var länge sen det gick såhär segt på jobbet.. Kändes som att den aldrig skulle ta slut 🙄  Men det gjorde den så småningom och nu sitter jag i bilen på väg hem! Tjoho!! Har en till dag att jobba denna vecka och det är på onsdag. Får hoppas att det går bättre!

IMG_2202

 

Nu ikväll så ska jag faktiskt sätta igång med träningen igen så det blir att gå ut & springa en sväng med Bosse bus. Två flugor i en smäll!

Aja, vi höres lite senare igen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>