Har troligen utvecklat nickelallergi…

Hej allesammans!

Under en tid så har jag använt ett par örhängen som jag fick i examenspresent. Har faktiskt tyckt att dem har kliat lite när jag har använt dem och så men har inte tänkt så mycket på de.. Igår när jag tog av mig dem så var mina öron jättesvullna och jag hade som blåsor och det var lite eksemliknande.. Sökte lite på nätet och som det låter så har jag troligen utvecklat en nickelallergi.. Fy fan säger jag bara!! Det kan ju bara vara något tillfälligt eller något men jag sov iaf utan örhängen i natt och sen imorse så tog jag på ett par örhängen som jag visste var nickelfria! Så nu så får jag ha dem här örhängena på mig tills det har lugnat sig helt enkelt. Helst kanske man ska vara utan örhängen men kan ju inte de tyvärr för tog hål i öronen för ca 5 månader sen och nu under ett år så får jag aldrig vara utan örhängen för det kan ju lättare växa ihop då. Så ja, det får bli dem här örhängena nu ett tag framöver som sagt.. Får hoppas på att det går över ganska snabbt…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>