Jobb + springtur med Nellie!

Hej allesammans!

Idag så var det jobb som gällde igen som sagt, 8:30-16. Gick mycket bättre idag än vad det gjorde i måndags. Tack gode gud! Sen när jag kom hem så gjorde jag inget speciellt direkt utan jag satt ner & tittade lite på youtube och sen lite senare på kvällen så blev det en liten springtur med Nellie! Jättehärligt! Sitter just nu & tittar på Sex And The City och ska väl alldeles strax gå och lägga mig. Är helt slut! Så ja, vi höres igen imorgon helt enkelt!

IMG_2229 IMG_2230 IMG_2231 IMG_2232

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>