Hundvakt + promenad på ca. 4 timmar!!

Hej allesammans!

Är så himla dålig på att uppdatera här på bloggen känner jag men känner att tiden inte riktigt räcker till ibland..

Men iaf så är jag hundvakt den här helgen hihi! Är just nu i syrrans och hennes sambos lägenhet. Kom hit igår runt klockan ett, tog ut hundarna, åkte & köpte något att äta, åkte ”hem” & åt och sen så blev det en promenad på ca. 4 timmar!! Japp, ni läste rätt, FYRA TIMMAR!! Var inte riktigt 4 timmar kanske men nästintill. Jag träffade en person och gick en sväng med honom, sen tog jag en liten paus och sen så träffade jag min kusin och så gick vi en liten promenad också. Så himla härligt!! Blev sedan att sitta hemma en liten stund och vila lite för att sedan åka och köpa pizza! Mums!! 20979634_1659585867407817_1408758246_n

Om ni inte har förstått det så har jag alltså sovit i deras lägenhet hihi. Testar på lite att bo själv haha! Men idag iaf så vaknade jag runt halv åtta. Var jättetrött så tänkte först somna om men sen så tänkte jag bara ne, jag går fan upp nu så jag inte sover bort hela dagen. Så jag gick upp & gick ut en sväng med hundarna och sen så gav jag dem lite frukost. Nu så sitter jag & tittar på ”13 reasons why” på Netflix och hundarna ligger precis här bredvid mig och bara sover :) Har faktiskt tänkt att sminka mig lite nu för att sedan spela in lite videos som ska komma upp på min yt-kanal i veckan :)

Så ja, vi höres helt enkelt!

20979812_1659609154072155_1872365430_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>