Maja har blivit jättemager!!!

Hej allesammans!

Hur är det mer er? Med mig är det hyfsat bra. Tog lång sovmorgon idag till klockan 10, gick upp, fixade lite frukost och sen så har jag städat mitt rum hela dagen. Ja, ni läste rätt, har städat mitt rum ända tills nu! Har typ plockat med nånting, satt mig ner en stund och sen plockat lite till och så har jag hållit på hela dagen typ haha! Tog en liten paus i eftermiddags och hämtade ut mitt nya pass. Gick väldigt snabbt att få de. Var där och fixade de i tisdags och idag är det torsdag. Bra jobbat! Aja, nu är mitt rum färdigstädat iaf. Bestämde även idag att jag skulle börja att ta in Maja för hon har ju varit ute hela sommaren nu så jag fixade iordning hennes innebur och tog in henne. Men när jag var och skulle hämta henne så var hon jättemager!! När jag tog upp henne så fanns det typ inget att ta i jag skojar inte! Stackarn… Så här mager var mina förra kaniner när dem dog. Men då blev dem magra på 1 timme typ. Maja kan ju ha blivit mager under en längre tid för nu när hon har varit ute så har det inte blivit att jag har kelat med henne lika mycket. Men när jag tog upp henne och kände att hon var så mager, jag fick verkligen typ throwback från när min förra kanin gick bort för hon var verkligen så mager som Maja är just nu.. Men iaf så var det bara att släppa in henne i buren här inne och verkligen ÖSA in mat! Hon dricker, äter och beter sig som vanligt annars så jag hoppas verkligen att hon bara behöver äta upp sig lite så att hon inte är sjuk.. Min finaste Majsan… Stackarn alltså :'(

<3

<3

<3

<3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>