Klockan 01:24

Hej allesammans!

Ja, här sitter jag i sängen strax efter klockan ett på natten och kan inte sova 🙄 Är nog för att det är så jävla varmt inne på mitt rum just nu..

Men vad har jag gjort idag då, eller snarare igår 😂 Jag började dagen med ett litet träningspass på morgonen, en liten springrunda + lite styrka på de! 👍🏻 Efter att jag hade stretchat och de så fixade jag lite frukost och tittade även lite på youtube! Efter ett litet tag så följde jag med mina föräldrar & handlade och vi åkte även till Apoteket så jag fick köpa avmaskningsmedel till lilla Maja. Vi ska testa det nu över helgen och om vi inte ser någon förändring så blir det att uppsöka veterinär på måndag! Men faktiskt så tycker jag redan att jag ser en liten förändring. Tycker hon äter & dricker lite mer nu och hon har även börjat att hoppa ur buren och va lite i mitt rum. Igår och typ hela dagen idag så har hon inte lämnat buren alls! Men nu ikväll så har hon börjat att göra de och då blir jag så glad!! Ett friskhetstecken!!!

Sen iaf så körde mina föräldrar upp mig till Horva och då blev det en liten promenad med Bosse bus på ca. 45 min. Tänkte utforska en ny väg idag! Hoppades på att vi skulle komma runt nånstans men det blev att vi fick vända & gå tillbaka tillslut. Haha som vanligt 😂 Men han var som vanligt supersnäll & duktig ändå min finaste Bosse bus!

IMG_2342

Nu ikväll så har jag gett första dosen till Majsan och hon var sååå duktig! Bara öppnade munnen snällt och svalde allt! Min fina tjej! ❤️

IMG_2338

Sen så har jag duschat, myst lite med ”13 reasons why”, chips, Cola och sen blev det även pizza som pappa hade gjort! Bra fredag detta!!

Nu blir det att försöka sova om man ska orka upp imorgon! 😴

Vi höres!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>