Självmordstankar p.g.a en kille..

Min kompis och jag pratade lite om detta ämne idag. Hon gillar en kille som hon tänker vänta på och tycker det är så fint!! Men på något sätt så kom vi in på detta ämne.. Vi pratade lite om den killen som jag har väldigt stora känslor för och vi pratade lite då om att vissa kanske försöker ta livet av sig på grund av en kille. Varför då? Jo, för att man är så kär så man tror inte att man någonsin kommer att hitta någon annan.. Jag kan säga såhär, det blir bättre och du kommer att hitta någon annan. Det känns tufft just då men det kommer bli bättre, jag lovar!

Som ni vet så var jag i Stockholm för ett tag sedan. Jag åkte mest dit för att träffa killen jag gillar och det hände ju något där som gjorde att jag blev väldigt sårad och mådde piss rent utsagt! Dagen efter så var det som värst och jag måste faktiskt erkänna att jag, för någon minut kände bara att jag orkar inte mer, är trött på livet och jag led så mycket så jag ville bara att smärtan skulle försvinna… Och det är väl en form av självmordstankar, men jag skulle aldrig våga ta mitt liv. Men just då så ville jag bara att smärtan skulle försvinna för jag led så mycket! Han var min första riktiga kärlek och detta var min första gång jag tänkte såna tankar.. Men nu så mår jag bättre så det är ingen fara med mig. Men jag saknar honom fortfarande något otroligt mycket!! Går inte en enda dag utan att jag tänker på honom..

tumblr_lnqdwbkpjh1qf1jubo1_500_large_157009250_50664029e087c3105f12d9f1 sjalvmord-sjalvmordstankar

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>