Studierna har börjat + Hästarna är hemma igen!!

Hej allesammans!

Som vanligt så var det ett tag sen jag bloggade nu igen. Har så mycket för mig nu så glömmer helt bort att blogga. Men aja, vad har hänt sen sist då? Jo, jag började på Komvux i måndags. Ska ju läsa upp matten så det är matte och samhällskunskap jag läser för tillfället. Jag läser på måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Fast nu ska jag troligen läsa bara mån, tor och fredagar för ska jobba på onsdagarna. Men det känns faktiskt kul att man har börjat studera igen och sen jobba en dag i veckan med så blir det lite omväxling så det här känns riktigt bra faktiskt!

Sen i måndags så körde vi äntligen hem hästarna igen!!! Är så himla skönt att ha dem hemma igen! Så i måndags longerade jag Bosse bus lite grann, i tisdags så red jag på banan och onsdag och torsdag så red jag ut. Han har varit så duktig hela veckan! Äntligen igång med ridningen igen känns superskönt!! Men idag så ska han faktiskt få vila. Han har gått så himla bra nu så det förtjänar han min fina kille! <3 Är jag som ska ge hästarna kvällsmat ikväll så blir inte att åka till stallet förrän 19:30 ungefär. Nellie och jag var ute på en långpromenad på ca. 2 timmar och sen så ska hon få följa med till stallet så hon kommer nog sova gott i natt, jag också!

Men nu iaf så ska jag skriva ännu ett inlägg om en annan sak så det får ni alldeles strax se!

Vi höres!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>