Tandläkarbesök.. | Ringa 112?

Hej allesammans!

I torsdags så hade jag så ont i en av mina visdomständer så jag kunde inte äta, svälja eller öppna munnen knappt. Blev även sjuk och hade lite feber. Vet inte om det var tanden eller något virus, det kan jag inte svara på. Men i fredags så var det lite bättre men hade fortfarande lite svårt att öppna munnen så jag gick ner till folktandvården och tänkte att dem kanske kunde kolla lite snabbt så det inte var något som var fel. Det hon sa då var att dem kunde inte titta så alla tandläkare har gått hem så jag tänkte bara ”jaha??” Visst det var fredag men ändå. Var där typ strax efter klockan tolv och alla hade gått hem?? Aja, hon sa då iaf att jag fick återkomma på måndag om det inte har gått över, men om det skulle bli värre i helgen så jag fick svårt att svälja, vilket jag hade dagen innan, så var jag tvungen att ringa 112 och be om att få prata med jourhavande tandläkare.. Blev lite skraj där ett tag för det hon beskrev, att om jag skulle få svårt att svälja var jag tvungen att ringa 112, var exakt så jag hade dagen innan. Men som sagt så var det ju bättre på fredagen så tänkte att det borde gå åt rätt håll nu vilket det gjorde. Kändes ännu bättre igår när jag vaknade och idag så har jag inte alls ont! Så himla skönt! Slapp ringa 112 👏🏻👏🏻 Tjoho!!! 👏🏻

Det var min lilla historia om min visdomstand haha! 😂 Vad har jag gjort idag då? Jo, denna dag har sett ut som så att jag började med att åka till Bosse bus. Blev ett litet pass på ridbanan idag där vi red över lite bommar och sånt. Superduktig var han!!

IMG_2434

 

Sen när jag kom hem så började jag städa mitt rum. Kul! 👎🏻 Men nu är det rent och snyggt iaf. Superskönt! 👍🏻 Sen blev det att äta lite, duscha, måla naglarna och nu sitter jag framför datorn och tittar på PLL. Blir väl att sova snart om jag ska orka upp imorgon och åka & släpp ut hästarna och sen skola!

Vi höres imorgon igen!

IMG_2438

IMG_2443

 

PUSS ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>