En sån dag då jag bara vill ligga i sängen och tycka synd om mig själv..

Hej allesammans!

Skrev inget igår för var så himla trött och orkade inte typ. Men här kommer en vlogg istället så kan ni titta på den om ni vill veta vad jag gjorde igår.

YouTube Preview Image

Vad har jag gjort idag då? Jo inte ett skit typ. Vaknade vid tio ungefär, fixade lite frukost, redigerade dagens video och sen åkte jag till stallet och fixade allt där. Blir väl att ligga i sängen och titta på PLL hela dagen idag.. Är en sån dag idag. Vill bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv.. Mår skit igen. Huvet går på högvarv och det kommer upp sånt i mitt huvud som jag inte vill tänka på.. Ni fattar nog.. Så tänker ligga i sängen resten av dagen, blir kanske att försöka plugga något och sen senare ikväll så blir det att åka till stallet igen..

Aja, vi höres!

hjjgh

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>