Nattinlägg

Hej allesammans!

Blir ett sent inlägg nu eftersom jag ändå inte kan sova 😆 Fast vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag ska vara riktigt ärlig.. Har typ inte gjort ett skit idag. Har bott i min säng kan man säga 😂 Sen jag skrev sist så blev jag fast i sängen typ. Skrev ju att jag skulle tillbaka till stallet igen och det hade jag tänkt för det var min dag att ge hästarna kvällsmat men Malin skrev och sa att hon kunde ge dem för hon var ändå där så jag slapp åka dit en gång till 👍🏻 Så jag åkte till Konsum istället haha! Köpte kladdkaka, grädde och Cola. Var så himla sötsugen så jag kunde inte stå ut mer. Sen så har jag varit lite deppig idag så behövde tröstäta lite haha 😂 Så ja, jag har väl inte gjort så mycket mer. Måste väl sova nu för ska upp och förbi stallet imorgon och ge hästarna frukost innan jobb 8:30-16. Lycka till att komma upp i tid säger jag bara! 🙈

Aja, god natt alla!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>