Silver Shampoo is the shit!

Hej allesammans!

Vaknade 08:45 idag ungefär. Blev chockad att jag vaknade så tidigt och inte kunde somna om 🙊 Jag försökte somna om men sen så tänkte jag bara ne fan, nu när jag väl har vaknat tidigt så kan jag väl lika gärna gå upp? Eller? Ja, jag gick inte upp direkt kanske utan låg i sängen och tittade lite på youtube i ca. 45 min. Sedan så tog jag bara på mig och sen så åkte jag till Bosse bus. Blev att klippa hans man idag för den har blivit så himla lång nu i sommar. Har varit svårt att hålla efter den nu när dem har gått på sommarbete för vi har ju inte haft något stall att ställa in dem i så då får man typ binda fast dem i ett träd och det blir bara så knöligt så jag tänkte att den fick vara så fick jag klippa den nu när han är hemma igen. Så det fick bli idag! Tog ca. 1 timme. Hans man är så himla tjock så är svårt att få den bra alltså.. Sen så blir det ju alltid att det sticker fram lite tussar här & var så dem närmsta dagarna nu får jag hålla efter den och klippa bort dem tussarna som sticker fram haha 🙊 Men blev ändå ganska nöjd. Är väldigt svårt att få den bra som sagt och den ser aldrig helt tipp topp precis när jag har klippt den utan efter typ en vecka kanske när den har fått växa till sig o.s.v så brukar den bli jättebra! 👌🏻

IMG_2512 IMG_2513

Aja, blev ett litet pass på ridbanan sen efter de. Han var verkligen superduktig! Var så halt i gräset men han tog det verkligen jättelugnt idag för en gångs skull 😂 Min finaste Bosse bus! ❤️

IMG_2514 IMG_2515

 

När jag kom hem så städade jag iordning lite på mitt rum. Känns inte som att jag gör något annat än städar. Vet inte hur jag lyckas att stöka ner så mycket hela tiden och så snabbt?! Aja, blev sen lite mat, promenad med Nellie och sen så fick det bli en dusch! Använde lite silverschampo i mitt hår idag. Jag bara blötte håret, la i silverschampo och sen så fick det sitta i i ca. 10 min. Såg lite på youtube under tiden faktiskt 🙊 Sen så gick jag in i duschen som vanligt och gjorde min vanliga ”rutin” eller vad man säger haha! Men jag älskar verkligen silverschampo! Känns som att jag har färgat de! Blir sån himla skillnad!! Från att ha varit typ lite gulaktig blond så är jag nu ljus silverblond typ. Jättenöjd! Känner mig så himla fräsch i håret nu till skillnad mot vad jag gjorde tidigare! 😍

IMG_2517

 

Men nu iaf så sitter jag & tittar på PLL och blir väl att sova snart om jag ska orka upp imorgonbitti!

Vi höres!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>