Jag bara sover och sover men blir aldrig utvilad…

Hej allesammans!

Min hjärna har verkligen ställt in sig på klockan sju tror jag 😂 Har varje dag denna vecka vaknat runt klockan sju och har alltid gått upp då för det är lika bra liksom men det gjorde jag inte idag. Tänkte göra de men kollade lite på mobilen, la ner den igen och så vips så sov jag typ två timmar till.. Vaknade halv tio igen och gick då upp, kollade ett avsnitt av TVD och sen så blev det att åka till Bosse bus. Fixade allt åt honom och sen så blev det att rida lite på ridbanan idag. Han har vilat ganska länge nu så blev ett litet lugnare pass idag. Men han var superduktig som vanligt! 👍🏻

IMG_2599

Blev iaf vidare hem sen, duschade direkt så det var gjort och sen blev det att äta lite. Var vrålhungrig, hade inte ätit någon frukost heller så var inte så konstigt 🙊 Sen så har jag inte gjort så mycket faktiskt. Somnade och sov i typ 3 timmar. Har varit så trött denna vecka. Har bara sovit känns det som. I måndags och tisdags så bara låg jag i soffan & tittade på PLL, sov, tittade lite till, sov och så höll jag på. Bara sov helt enkelt. Vet inte riktigt vad det är. Men har inte orkat att göra något alls och jag bara sover & sover men blir aldrig utvilad känns det som. Är trött hela dagarna och skulle också kunna sova hela dagarna 😴 Kan ju vara vädret också men jag hoppas på att jag blir piggare snart och får tillbaka min energi och ork till att göra saker & ting..

Aja, blir väl att försöka sova snart för ska upp tidigt imorgon och åka till stallet och sen så blir det en sväng till Öland! 👏🏻 Men blir en kort vistelse, kommer hem direkt på lördag igen. Men det duger för mig, behöver inte vara där så länge. Vill inte vara borta från min fina kanin & häst så länge vet ni 😉

Aja, jag säger väl bara god natt så höres vi!

IMG_2600

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>