2 timmars sömn…

God förmiddag!

I natt så har jag inte kunnat sova alls. Somnade klockan 3 och vaknade klockan 5.. Alltså bara två timmars sömn i natt.. Är ett under att jag ens står på mina egna ben just nu 😂

Men jag började dagen som sagt med att åka till stallet, släppa ut hästarna, mocka och sen rida en sväng. Gick jättebra och han var verkligen superduktig! Sen när jag kom hem runt klockan åtta så fixade jag lite mat, sminkade mig och så har jag nyss städat lite. Ligger nu i sängen och tittar på TVD och ska snart göra iordning det sista och sen gå mot tågstationen 👍🏻

Aja, vi höres lite senare!

IMG_2605

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>