Eld i baken

Nu så har jag nyss kommit hem från stallet. Blev en härlig sväng på Bosse bus idag! Jag var sugen på att rida men samtidigt inte och när jag känner att jag nästan överväger att skita i de bara för att jag inte orkar så tar jag alltid in Bosse direkt det första jag gör när jag kommer dit & rider först av allt och så får jag göra resten sen för annars så blir det inte av det vet jag! Det är ju alltid roligt när jag väl sitter uppe på hästryggen men det är den där känslan man har innan ibland. Är bara ren lathet! Så ja, red först av allt. Blev en runda på ca. 45 min kanske. Bosse hade tydligen eld i baken idag hahah!! Han var supersnäll och gjorde ingenting utan det var bara att han hade bråttom som bara den!! Han nästan började trava ibland. Han hade så bråttom så han inte ens hann att lyfta fötterna haha! Men det är de jag gillar med honom, att det händer lite. Det är lite fart i den killen! Min fina Bosse bus! <3

IMG_0018 IMG_0019

Aja, nu så tror jag att jag ska lägga mig i sängen, dricka Cola, äta linschips och se på TVD. Får se om jag skriver något mer senare annar så hörs vi säkert imorgon igen!

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>