Ny tele!!

Hej allesammans!

Igår så blev det att åka till Öland som sagt. Gick till Konsum först och köpte lite smått & gott och sen så gick jag till Valhall och satte mig därinne och såg ett avsnitt av TVD och pratade lite med mamma. Klockan 13 så gick jag till tågstationen och mitt tåg gick inte förrän 14:03 så jag satt där och läste lite. Gick ganska segt för frös som satan. Men jaja, sen när jag kom till Kalmar så hämtade mina föräldrar mig och vi åkte först och fikade. Så himla gott alltså!! Mina föräldrar skulle göra lite ärenden kan man säga så dem gjorde de och sen så blev det att gå in på Elgiganten och, det jag har väntat på hela veckan, köpa en ny mobil!!! Pappa köpte den nyaste iPhone 8 och jag köpte iPhone 6S. Den jag har haft nu är en iPhone 6 silver, men nu blev det en iPhone 6S rosa guld. Såå nöjd verkligen!! Köpte ny mobil för att den jag har nu har batteriet börjat bli jättedålig på och den stänger av sig själv och startar om bara helt plötsligt och sen så har jag dessutom spräckt högtalarna i min förra hehe. Bäst att vara med försiktigt kanske Så ja, när vi kom till stugan på Öland så blev det för det mesta att hålla på & pyssla med nya mobilen. Ni förstår nog Så därför blev det inget inlägg igår kväll helt enkelt.. Men hade iaf en superbra dag igår och nu så är vi på väg hem igen och då när jag kommer hem så blir det en sväng till min finaste Bosse bus!!

Ha de så bra så länge så höres vi!

IMG_0008 IMG_0009 IMG_0010 IMG_0011 IMG_0012 IMG_0013 IMG_0014 IMG_0015

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>