Min ork & energi är nog äntligen på väg tillbaka!!

God kväll!

Har jag gjort något speciellt sen jag skrev sist? Tror faktiskt inte de. Sa att jag skulle plugga. Har jag gjort de? Nepp! Lagade lite mat för var väldigt hungrig efter att jag hade skrivit här och sen så spelade jag in en video och la upp på youtube och sen så blev det en kvällspromenad med Nellie helt enkelt! Min vanliga promenad på ca. 1,5-2 timmar. Varit igång ganska mycket idag ändå. Sprungit, stallet och långpromenad! Känns skönt! Min ork och energi är nog på väg tillbaka nu! Känns fantastiskt!! 😍

Men imorgon så är det jobb som gäller! Går ju egentligen i skolan på måndagar & fredagar och så jobbar jag på onsdagar. Men denna onsdag så ska jag på läkarbesök så kommer inte kunna jobba och jag behöver pengarna som sagt så det får bli jobb imorgon istället! Så ja, ska släppa ut hästarna imorgonbitti också så det får väl bli att sova snart!

Vi höres!

IMG_0072

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>