Spik under hoven…

Idag så började jag dagen med en springtur med Nellie. Jättehärligt! Måste som sagt försöka komma igång med träningen igen! Sen när jag hade gjort de så blev det en sväng till Bosse bus. Fixade allt åt honom och sen tog jag in honom och pysslade om honom lite. Han fick lite välförtjänt vila idag! Han har gått så himla bra nu så det förtjänar han som sagt! Men det jag hittade var en spik under hans hov.. Han har fått det förut för kanske 2 år sen och då haltade han, kunde knappt gå och hade jätteont stackarn.. Trodde nästan att han inte skulle bli bra igen och vi skulle behöva avliva honom eller något. Men efter att veterinären hade varit där så blev han som återställd! 👍🏻 Så det jag tänkte när jag såg spiken där var bara ”nej, inte en gång till Bosse…” Men det var typ bara spetsen på spiken som satt fast så den satt inte alls långt in och när jag drog ur den så reagerade han inte ens och han haltar inte och verkar inte ha ont så jag håller tummarna på att det inte blir något.

Nu iaf så har jag nyss kommit hem och ska börja plugga hade jag tänkt. Wiho, eller inte..

Aja, vi höres!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>